Herkkupaketti 5 kg

Herkkupaketti 5 kg


Kuvaus

  • ulkofilettä 1 kg
  • kassler 1 kg
  • kinkku 1 kg
  • kylkeä 1 kg
  • jauhelihaa 1 kg


Maan herkullisinta possua kätevissä annospaketeissa lähimpään postitoimipaikkaan toimitettuna. Lihat kilon paketeissa; jauheliha puolen kilon.

Lihamestarimme on valinnut ja leikannut lihat nimenomaan kotikokkausta varten. Liha on maukasta ja mureaa. Ja se maistuu siltä kuin possu joskus aikoinaan maistui.

Lihat ovat vakuumeissa ja niissä on nimiketarrat päällä, joten ne on helppo pakastaa ja sulattaa vaikkapa vesihauteessa. Liha on poikkeuksellisen tuoretta (3-4 päivää teurastuksesta), joten sen säilyvyys on hyvä. Toimitus hoidetaan kylmäketjuvalvotussa kylmälaatikossa, jonka asiakas palauttaa tuottajan kustannuksella.

Mikäli määrä tuntuu isolta, pyydä kaveri tai naapuri mukaan kimppaan. Lihat on helppo jakaa, sillä jokaisessa vakuumipaketissa on paino ja ruhonosan nimi.

Yksittäisten pakettien painoissa voi olla vaihteluja johtuen eläinten koon vaihtelusta. Mikäli joku ruhonosa jää painoltaan vajaaksi, täydennetään sitä vastaavalla tai kalliimmalla ruhonosalla.


Henri Alén, kokki: "Kun vertaa normipossua mallaspossuun, ero on kuin olis toisella planeetalla."

Kati Nappa, ruokatoimittaja: "Laitoin rasvan peittämän paistin palan uuniin ja kypsensin miedohkolla lämmöllä. Tulipa herkullista ja maukasta. Maksan mielelläni enemmän, kun saan hyvää."

Asiakkaan palaute: "Lihan rakenne on käsittämättömän murea, ihan toista kuin markettien perussiassa."

Asiakkaan palaute: "Possussa on aavistuksen pähkinäinen ja pehmeä maku ja liha on paljon kiinteämpää."

Palaa kohteeseen Etusivu